2012-07-12 11:33:22• hírek • Kocsis Zoltán

Vívókat jutalmazott Szatmárnémeti vezetősége

A Szatmárnémeti Sportklub huszonnégy kiváló vívóját díjazta csütörtök délelőtt a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a városi tanács termében. A wolfenbütteli delegáció fogadása után ez volt Dorel Coica polgármester második sajtómegjelenése, közel egy hónappal azt követően, hogy átvette tisztségét.

Marcela Papici és Radu Roca alpolgármesterek jelenlétében Coica gratulált a sportolóknak az idén elért eredményeikhez, megígérvén, hogy a polgármesteri hivatal a jövőben minden olyan személyt díjazni kíván, aki dicsőséget szerez a városnak. Tarta Marcel, a Szatmárnémeti Sportklub vezetője kollégái nevében köszönetet mondott az elismerésért, kijelentve, hogy különleges sportolók és különleges gyerekek kapják ezeket a díjakat.

A városi adminisztráció három vezetője aztán egyenként átadta az érdemoklevelet és a vásárlási szelvényt a sportolóknak. A sort az öt felnőtt korú vívó, Amalia Tataran (aki mellesleg pénteken ünnepeli születésnapját, ezért a Szatmár.ro szerkesztősége nevében Boldog Születésnapot kívánunk neki), Pop Adrian, Árkosi Bertalan, Szilágyi Adrian és Andrei Radu nyitotta, majd jöttek a gyerekek - ki bátortalanul, ki határozottan, de mindannyian gyermeki bájjal: Pop Edwin, Potor Andrea, Aldea Rebeca, Silaghi Briana, Dachman Beatrix, Mácska Ádám, Oroian Alexandru, Ziman David, Szilágyi Balázs, Coste Teodora, Pallai Amarilisz, Dragusin Teodora, Pfeifer Melany, Nagy Tamara, Nagy Csilla, Plébán Ingrid, Kató Zsófia, Szabó Boglárka, Ozsváth Tessza.

„Mindenkit megjutalmaztunk, a sajtón kívül", próbált viccelődni Coica, megfeledkezve arról, hogy az edzőkről senki nem ejtett egy szót sem...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: