2017-05-03 09:57:15• hírek • (x)

VitaCenter Plus - Gyógynövények erejével tesznek élettel telivé!

A VitaCenter Plus célja az, hogy az emberek kiegyensúlyozottan, egészségesen táplálkozva, boldog és fájdalmak nélküli életet élhessenek.

Családbarát, kellemes hangulatú irodai munkára vágysz? Ezt a lehetőséget nem szabad kihagynod!

Rohanó világunk velejárója, hogy egészségtelenül táplálkozunk, keveset mozgunk. Ez pedig egy idő után nagyon súlyos következményekkel járhat. Napjaink átlagembere legtöbbször már nem tudja kellő mennyiségben bevinni a szervezetébe azokat az ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat, amelyekre az egészség megőrzéséhez szüksége lenne. Így ezeket másképpen kell pótolnunk - a VitaCenter Plus ezért döntött a vitaminos és gyógynövényes egészségmegőrző termékek értékesítése mellett. Szatmárnémeti vállalkozásuk ugyan újnak mondható, ám a szakmában már hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek, az általuk értékesített termékek pedig számtalan ember életét tették jobbá.

A cég vezetői természetesen tisztában vannak vele, hogy önmagában egy egészségmegőrző termék még nem biztos, hogy megoldást jelenthet bármilyen panaszra és energikusabbá, vitalitással telivé tesz mindenkit.  Az viszont biztos, hogy ha a VitaBalzsam használata mellett próbálunk egészségesebben étkezni, többet mozogni, akkor máris sokat tettünk azért, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A VitaCenter Plus éppen ezért minden egyes termékhez mellékel egy kisebb tájékoztató füzetet, amelyben az egészséges étkezésről írnak, illetve olyan egyszerűbb tornagyakorlatokat mutatnak be képes leírásokkal, amelyeket bárki el tud végezni.

Az általuk forgalmazott, gyógynövényekkel és vitaminokkal telített termékekkel, illetve a rendszeres testmozgással javíthatunk az életminőségünkön és ez által könnyebben tudunk szembenézni a mindennapi kihívásokkal. A vásárlók számára személyre szabott kúrákat kínálnak, amelyeket előre meghatározott rendszer szerint kell alkalmazni. Ezek betartásával a termékek még hatékonyabbak, és így még többet tehetünk saját egészségünk érdekében.

Mit kell tudnod erről a munkáról?

A VitaCenter Plus telefonos értékesítőkkel dolgozik, az ügyfelek megkeresése telefonon keresztül történik. A munkaadó biztosítja a munkavégzéshez szükséges listákat, eszközöket, képzéseket (amelyek egyébként teljesen ingyenesek). A munka irodai körülmények között történik. A cégnél az irodát családiassá szeretnék tenni, ezért kényelmes, tiszta és nyugodt munkakörülményeket biztosítanak. Emellett a cég különösen családbarát is, hiszen részmunkaidőben is lehet náluk dolgozni, azaz akár 4 vagy 6 órában is. Fontos tudni, hogy a kezdés mindenki számára 4 órás munkaidővel történik. Más munkahelyekhez képest a vezetőség nagyon fontosnak tartja, hogy a náluk dolgozók szeressenek bejárni dolgozni és hogy hosszú távon megtalálják a számításukat. A munkával kapcsolatban további fontos tudnivaló, hogy az alkalmazásnál a román és a magyar nyelv ismerete nagy előnyt jelent.

Jelentkezz az álláshirdetésre a 0757-739-348-as telefonszámon, vagy a vitacenterplusz@gmail.com email címen.

A munkatársak véleménye

Tegze Annamária: Nagyon szeretek a VitaCenter Plus-nál dolgozni, hiszen nagyon jó csapattal dolgozhatok együtt. Egymásért is szeretünk bejárni a munkahelyre, arról már nem is beszélve, hogy a vezetőink nagyon megértőek és segítőkészek. A légkör nagyon nyugodt és örömmel jövök be minden reggel dolgozni.”

Ördög Piroska Eszter: „Mindig is szerettem segíteni az embereknek és ez a munka kiválóan alkalmas arra, hogy ezt megtegyem. Számomra nagyon fontos, hogy részmunkaidőben is dolgozhatok, hiszen mellette iskolába járok és így a kettőt együtt tudom csinálni. Családias hangulat jellemzi a munkát és a vezetők is készségesen támogatnak mindenben.”

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: