2013-05-08 08:56:16• hírek • Blikk.hu

Viszi a bank Ganxsta és az apja lakását is

Ganxsta Zolee és édesapja, Zana József kedden közösen ment be a bankba
Ganxsta Zolee és édesapja, Zana József kedden közösen ment be a bankba

Csődbe jutott Ganxsta Zolee, és úgy tűnik, édesapját, Zana Józsefet is magával rántja. Egy bedőlt devizahitel miatt utcára kerülnek mindannyian, ha nem kapnak mentőövet.

Hevesen, kétségbeesve gesztikulálva Ganxsta Zoleera és édesapjára lett figyelmes olvasó-riporterünk tegnap délelőtt egy angyalföldi MKB-bankfiók előtt. G. Józsefné az elcsípett mondatokból rájött, hogy a zenészt és színész édesapját egy ügyvédnő is elkísérte a bankba, ahová Ganxsta bedőlt hitele miatt rendelték be őket.

- A zenész az ügyvédnővel jött, idegesen telefonálgatott, majd megérkezett Zana József is. Amíg várakoztam, hallottam, hogy az ingatlanok elvesztéséről beszélnek. Az elkapott szavakból azt vettem ki, hogy Ganxstának felmondta a bank a hitelszerződését, mert nem tudta fizetni a közel háromszázezer forintos havi törlesztőrészletét - mondta olvasó-riporterünk, akinek jár a tízezer forint.

Megkérdeztük a Kartel frontemberét, hogy mit keresett a bankban, de nem akart nyilatkozni. Januárban azonban elmondta lapunknak, hogy közeleg a katasztrófa. Anyagi csődben van annak ellenére, hogy dübörög a Kartel, szerepelt a Die Hardban, s minden fellépést elvállal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: