2010-09-07 15:16:16• hírek • Póti Orsolya

Visszautasította az ezer eurós kenőpénzt

A Nagytarnai Határrendészet, a Szatmár megyei Korrupcióellenes Szolgálat tisztjeivel közös akció során egy román állampolgárt lepleztek le, aki 1.000 euróval próbál megvesztegetni egy határrendészt.

A Nagytarnai Határrendészet emberei hétfőn, 17 óra 30 perc körül megállítottak egy Volkswagen Passat típusú gépjárművet, melyet a 37 éves R. Vasile Florin, batarcsi lakos vezetett. Az ellenőrzés során, az autó csomagtartójában két táskát találtak, amelybe több doboz ukrán származású cigaretta volt elrejtve.

Mialatt az autót a Nagytarnai Határrendészet területére szállították, a batarcsi férfi egy határrendésznek pénzösszeget ajánlott fel, azért, hogy ne indítsanak eljárást ellene. A határrendész határozottan visszautasította a sofőr ajánlatát, értesítve a Korrupcióellenes Szolgálatot, amelynek tisztjei pont akkor lepték meg a férfit, amikor 1.000 euróval próbálta megvesztegetni a határrendészt.

A Volkswagen Passat-ban 900 doboz cigarettát találtak, ezért a batarcsi férfi ellen nem csak vesztegetés miatt indítottak eljárást, hanem cigarettacsempészés miatt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: