2011-03-28 16:18:47• hírek • Szatmár.ro

iPhone, BlackBerry és szex kapcsolata

Az ember lánya és fia alkalomadtán elgondolkodik azon, milyen összefüggés van bizonyos élethelyzetek, szokások vagy éppen tárgyak és a szex között.

A legtöbben tartózkodnak a sztereotípiáktól, mégis sok esetben óhatatlanul ennek csapdájába esnek. A mobiltelefon egy státusszimbólum is egyben, leginkább akkor, ha annak elismert a márkája. Az okostelefonok közül az iPhone-felhasználók szexuálisan aktívabbak mint azok, akiknek BlackBerryjük vagy Androidjuk van - derült ki az OKCupid társkereső oldal által készített-, 18 és 40 év közötti nők és férfiak bevonásával készült felmérésből. Az iPhonos férfiaknak 30 éve korukig 10 partnerük volt, míg ugyanezzel a telefonmárkával rendelkező nőknek 12. A BlackBerryseknek mindössze 8 szexuális partner jött össze, míg a Motorolával rendelkezőknek van a legminimálisabb esélyük arra, hogy több szexuális partnerük legyen.

A felmérés további érdekessége, hogy a népszerű fényképezőgépek típusára is kitértek. Ennek értelmében a nők szemében azok a férfiak szexisebbek, akik dSLR-el rendelkeznek. 552.000 személy válasza alapján a Panasonic nagyobb esélyt nyújt tulajdonosának a szexuális kalandokra mint azok, akik Nikonnal rendelkeznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: