2011-01-03 13:23:53• hírek • Business Wire/OTS

Videótelefonálás Iphone-on

A Skype bemutatta iPhone alkalmazásának új verzióját, amivel mobilhasználók millióit képes 3G és WiFi hálózatokon összekötni. Mától elérhető az Apple App Store-ban a Skype for iPhone alkalmazás, amivel az iPhone, iPad és iPod Touch tulajdonosai ingyen* kezdeményezhetnek és fogadhatnak Skype videóhívásokat. A felhasználók immár láthatják a családtagjaikat, barátaikat és munkatársaikat a világ minden tájáról beszélgetés közben. Az egy adott pillanatban 25 millió bejelentkezett felhasználót számláló Skype hálózaton** a Skype for iPhone segítségével könnyebb megosztani a pillanatokat, bárhol is tartózkodunk a világon.

A videóhívás jelentősen megnöveli a felhasználói élményt a Skype for iPhone számára, ami az Apple szerint 2010-ben az öt legkeresettebb ingyenes alkalmazás egyike volt. Mostantól a felhasználók kezdeményezhetnek és fogadhatnak ingyenes Skype-hívásokat, olcsón hívhatnak mobiltelefonokat és vonalas számokat a világ minden pontján és a Skype for iPhone segítségével már videón is több pillanatot tudnak megosztani.

"A videóhívások mintegy 40 százalékát adták az összes Skype-hívásnak 2010 első hat hónapjában, a felhasználók már alig várták, hogy a Skype videóhívási szolgáltatása elérhető legyen a mobiltelefonjukon" - mondta Neil Stevens, a Skype üzleti megoldásokért felelős igazgatója. "Azzal, hogy a felhasználók számára biztosítottuk a videóhívást az otthonukban vagy a munkahelyükön az asztali számítógépeken, mozgás közben a mobiljukon, illetve a nappalijukban a tévé segítségével, a Skype elérte, hogy több millió ember tudja megosztani videón a fontos pillanatait másokkal, akárhol is vannak."

A videóhívás segítsével a kommunikáció a közvetítés élményénél gazdagabb, közös élményt nyújt, amivel az emberek bármilyen alkalmat bárhonnan meg tudnak osztani. Legyen szó egy katonaságban szolgáló apáról, aki kiküldetés alatt nézheti a gyermeke születését, jelbeszéddel kommunikáló rokonokról vagy a világ különböző pontjain együttműködő kollégákról - a lehetőségek végtelenek.

iPhone felhasználók a Skype videóhívását 3G adatkapcsolattal* és WiFi hálózatokon is igénybevehetik. Az új Skype for iPhone alkalmazás kompatibilis az iPhone 4-gyel, az iPhone 3GS-sel és a negyedik generációs i0S 4.0-s vagy magasabb rendszerrel rendelkező iPod Touch-csal. A harmadik generációs iPod Touch és az iPad rendelkezik videóhívás fogadási kapacitással. Az Skype for iPhone alkalmazással lehet kapcsolatokat teremteni Skype For Windows 4.2 vagy magasabb, Skype for Mac 2.8 vagy magasabb, Skype for Linux és ASUS Videophone szoftverekkel.

A Skype for iPhone alkalmazás ingyen elérhető az App Store-ban a www.skype.com/go/iphone címen.

*Adatforgalmi díjak érvényesek lehetnek. A legjobb minőségű videóhívásért a Skype egy erős WiFi hálózatot ajánl.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: