2016-10-18 16:48:39• hírek • Szatmár.ro

Visszatért, de nem sokáig volt aktív a megye egyik legnagyobb szélhámosa

A Szatmár Megyei Törvényszék mellett működő Ügyészségtől származó információk szerint újra rendőrkézre került I. Fogarasi, aki most két személytől is pénzt csalt ki, azt ígérve, hogy kedvező ítélet születik ügyükben az avasfelsőfalui bíróságon.

Fogarasi nem ismeretlen a rendőrség illetve az ügyészség számára. És sajnos sok olyan szatmári is jól ismeri, akiket már átejtett különféle ügyekben. Karrierje során kiadta már magát a Szatmár Megyei Tanács munkatársának és vállalkozóktól vett át árva gyerekeknek szánt adományokat. Rendőrnek is mondta magát és hagyta magát megvesztegetni, hogy hunyjon szemet bizonyos törvénysértések felett. Egy rákbeteg gyermeknek is gyűjtött már adományokat - természetesen az adományok az ő zsebébe vándoroltak.

Most viszont az avasfelsőfalui bíróságon nagy befolyással rendelkező személynek adta ki magát. Az egyik esetben 450 lejt kért azért, hogy egy bírósági ügyben a becsapott számára kedvező ítélet szülessen. Miután október 3-án megkapta a pénzt, 4-én még kért és kapott 600 lejt.

Egy másik esetben 300 eurót kért egy ügyben érintett személytől, szintén kedvező ítéletet ígérve egy bírósági ügyben.

A férfit 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: