2015-09-21 12:01:51• hírek • Szatmar.ro

Visszatért Spanyolországba a 40-szeres magyar válogatott

Visszatér Spanyolországba Vadócz Krisztián - a magyar válogatott középpályás a második osztályban szereplő Alaveshez írt alá. Szerződés nélküli játékosként az átigazolási határidő lejárta után is nyélbe üthette az átigazolást.

Vadócz Krisztián korábban már szerepelt Spanyolországban, három évig erősítette az akkor még élvonalbeli Osasunát. A Primera Divisionban 71 alkalommal lépett pályára és 9 gólt szerzett - többek között a Real Madrid és az Atletico Madrid kapujába is betalált.

A Kispest nevelése megfordult a francia Auxerre, a skót Motherwell, a holland NEC Nijmegen, a dán Odense, az indiai Pune City és legutóbb a svájci Grasshoppers csapatában. Zürichben hiába volt tavasszal alapember, lépett pályára 15 bajnokin, amelyeken két gólt is szerzett, mégsem tartottak rá igényt. Helyére a svéd Kim Kallströmöt igazolták le.

Az Alaves öt forduló után három győzelemmel és két vereséggel a 6. helyen áll a spanyol második ligában. Legnagyobb sikerét 2001-ben érte el, amikor bejutott az UEFA-kupa döntőjébe és emlékezetes mérkőzésen alulmaradt a Liverpool ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: