2018-08-29 12:28:09• hírek • Szatmár.ro

Visszatérnek városunkba a humor nagyágyúi, Kiss Ádám és Benk Dénes

Nem kell már sokat várni a felhőtlen kikapcsolódásra, hamarosan újabb fergeteges humoresten tornáztathatjuk meg a rekeszizmainkat! Hosszabb kimaradás után visszatér városunkba két sokak által kedvelt humorista, KISS ÁDÁM és BENK DÉNES, hogy közös humoresttel lepjék meg a közönséget.

A Showder Klub nagyágyúi szeptember 18-án újból városunkba látogatnak, hogy egy felhőtlen, nevetéssel teli estével örvendeztessenek meg minket. Hogy jól fogunk szórakozani, nem is kérdés, a két legendás nagydumás személye már önmagában garancia a kikapcsolódásra.


A Showder Klub című tévéműsor állandó szereplőit valószínűleg nem kell bemutatni a könnyedebb műfajok kedvelőinek, de azért vegyük sorra őket. Itt van a lányok által kimondottan jóképűnek titulált Kiss Ádám, akitől megtudtuk, hogyan lehet lapostányérral pókerezni, miért is visel napszümeveget a nap, illetve, hogy mit jelent a wellness-ajánlatokban a csokoládépakolás. Ádám mellett itt van Benk Dénes, a Kiss Kiss Benk Benk című könyv másik szerzője, aki szintén azon lesz, hogy előcsalja a szatmári közönség könnyeit - persze szigorúan csak a nevetéstől! 


A nagyszerűnek ígérkező, "Humor Sapiens. A felegyenesedés hátrányai" című humorestre tehát szeptember 18-ig kell várni, onnan pedig csak át kell adni magunkat a 17 óra 30 perctől kezdődő  fergeteges előadásnak. Hogy hol lesz a fellépés? A G.M. Zamfirescu Művelődési Házban, a Transilvania Súgárút 3. szám alatt.


Jegyek elővételben augusztus 29-től kaphatóak az RMDSZ székházban, a Mihai Viteazu utca 10. szám alatt, hétköznaponként 9:00 és 16:00 óra között. A belépőjegy ára személyenként 35 RON. További információkért a 0799 857 996-os telefonszámot hívhatod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: