2009-07-28 15:46:38• hírek • Szatmar.ro

Visszatérhet Schumacher a Ferrariba

Az olasz istálló nem határolódik el a hétszeres világbajnok bevetésétől.

A mogyoródi pályán szörnyű balesetet szenvedő Felipe Massa állapota orvosai szerint folyamatosan javul, ettől függetlenül a Ferrarinak mindenképp egy helyetteséről kell gondoskodnia, aki könnyen lehet, hogy Schumacher lesz.

Dino Altmann, a brazil versenyző orvosa keddi nyilatkozata szerint páciense állapota óráról órára javul és a bal szemével sincs nagy gond, mivel már ki is tudja nyitni.

Ettől függetlenül a brazil versenyző az idén vélhetően már nem ülhet a kormánykerekek mögé, így mindenképpen találnia kell a Ferrarinak egy helyettest. Ez pedig akár Michael Schumacher is lehet.

Bár az ötlet Niki Laudától származik, az istálló vezetése nem határolódott el a lehetőség elöl: „Nem lenne helyes most rögtön igent vagy nemet mondani. Ezen a héten átgondoljuk Schumi valenciai bevetésének lehetőségét.", nyilatkozta Stefano Domenicali csapatfőnök.

Bár a Ferrari két tartalékpilótával rendelkezik (Luca Badoer, Marc Gene), Laudának abban igaza van, hogy ők nem Schumacher szintű versenyzők. Ugyanakkor a hétszeres világbajnok már három éve visszavonult, ráadásul a teszttilalom miatt nem ismerheti az idei autót.



Schumacher visszaülhet a tűzpiros autóba


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: