2014-09-24 09:23:14• hírek • Blikk.hu

Visszatér az István, a király!

Balról: Szörényi Levente, Deák Bill Gyula, Varga Miklós, Bródy János
Balról: Szörényi Levente, Deák Bill Gyula, Varga Miklós, Bródy János

Harminckét év után visszatérhet a városligeti Királydombra az István, a király!

A szerzőpáros, Szörényi Levente és Bródy János hamarosan aktuális hetvenedik születésnapja alkalmából egy egészen különleges előadás készül a legendás régi helyszínen, sok év és több új szereposztás után ugyanis ismét az eredeti gárda, Varga Miklós, Nagy Feró, Deák Bill Gyula és persze maguk a szerzők adják elő élő rockzenekar kíséretében a halhatatlan dalokat. A tavalyi, harmincéves jubileum után ismét újjászülető művet ezúttal Novák Péter állítja majd színpadra, a hajdani legendák mellett pedig egészen új arcok is feltűnnek - Réka szerepét például a Megasztár-győztes Radics Gigi énekli majd.

- Nagyon izgalmas visszatérés lesz ez, hisz az az emocionális bomba, ami akkor, 1983-ban a Királydombon felrobbant, a mai napig feledhetetlen - mondta Szörényi.

A 25. évfordulóra készült, Társulat című műsorban válogatott szereposztás kapcsán akkoriban parázs viták alakultak ki az előadás szervezői és a hajdani szereplők között. Akkor még az is elhangzott, hogy Varga Miklós, Nagy Feró vagy Vikidál Gyula ma már nem is tudná elénekelni a dalait, ám a feszültségek elsimultak, Varga pedig örömmel adja immár arcát is Istvánnak a Királydombon.

Olvasson további bulvár híreket a Blikk.hu portálon. Kattintson ide kérem és oda jut!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: