2017-02-27 07:08:09• hírek • Blikk.hu

Visszatér a képernyőre Ábrahám Edit, a Barátok közt egykori sztárja

Újabb volt RTL Klubos nagyágyút szerződtetett le a TV2! A Blikk úgy tudja, hogy Ábrahám Edit lesz A Nagy Duett egyik versenyzője.

A színésznő egyben vissza is tér a képernyőre, hiszen jó ideje nem láthattuk a televízióban. Ábrahám Edit 16 éven át volt a Barátok közt egyik meghatározó szereplője. Berényi Claudiaként mindig megkavarta a szálakat, és folyamatosan küzdött Miklóssal. Ábrahám a kezdetek kezdetén, 1998-ban csatlakozott a sorozathoz, ahonnan 2014-ben búcsúzott, mert úgy döntött, hogy ideje többet foglalkozni magával, és kiszállt a sorozatból. Igaz, vendégszereplőként fel-feltűnt a Mátyás király téren, de egy ideje már nem láthattuk képernyőn. Lapunk megkereste Ábrahámot, ám ő nem kívánt nyilatkozni.

Azt egyelőre nem tudni, ki lesz A Nagy Duettben a színésznő profi énekes párja, de az biztos, nagyon jól jár vele, a színésznő korábban komoly énekes szerepekben is megmutatta már a tehetségét. 1990-ben az István, a királyban Koppány feleségeként fakadt dalra, valamint színdarabokban és filmekben énekelt. 2006 decemberében a Szombat esti láz második szériá­jában elénekelte a Rockin' Around the Christmas Tree című karácsonyi dalt, három évvel később pedig a Csillag születik döntőjében 24 énekessel és színésszel együtt előadta a We Are the World című dalt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: