2018-01-28 07:50:10• hírek • Blikk.hu

Visszatér a Noxhoz Péter Szabó Szilvia

Az énekesnő elmondása szerint megtalálta az egyensúlyt a fellépések és az anyaság között, de mindig számíthat édesanyjára, illetve párja anyukájára is. 

Gyermeke pedig imádja a dalait, elmondása szerint 14 hónapos kislánya volt a készülő dalok első számú kritikusa, ha neki tetszett egy dal, akkor az biztos jól sikerült.
 

"A hétvégéken, amikor turnézok, a nagymamák segítenek, ők az állandó bébicsőszök, de ha korai időpontra esett egy egy akusztikus koncertem, akkor magammal vittem a kislányomat. Nagyon szereti a dalaimat, rázza a kis fenekét, táncol. A még félkész dalok hallgatása közben, ha táncolni kezdett rájuk, akkor tudtam, hogy az biztos jó" – mondta a Vasárnapi Blikknek Szilvia, aki új, februárban megjelenő albumán visszatér a gyökereihez. Az eltelt idő ellenére ugyanolyan energiával áll a színpadra mint az elmúlt 16 évben bármikor.
 

"Nagyon izgatott vagyok, több mint egy évig készült az új lemez, nem véletlenül, ugyanis egy olyan lemezt szeretnék adni a közönségnek, amire nagyon régóta vártak. Idézőjelben a Nox hangzás tér vissza, csak 2018-as köntösben. Idén már a zenekari felállásunk is olyan, mint régen volt, hét tagú zenekarommal állok színpadra, melyből három tag a kezdetektől velem van. Alig várom a turnét, hiszen a zenekarom a második családom" – mondta az énekesnő, aki imádja a rajongóit, folyamatosan közöl apró részleteket az új lemezéről közösségi oldalain.
 

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: