2009-02-24 18:14:11• hírek • www.danubius.hu

Könnyed mozifilm fiataloknak

Elkészült az első igazi, fiataloknak szóló magyar vígjáték. Az Álom.net könnyed mozi szerelemről, zenéről, szexi lányokról és helyes fiukról, barátságról, álmokról és titkokról...

A film egyszerre tini limonádé, hamupipőke sztori, romantikus klisévígjáték, és mindezek paródiája egyben, amellyel az alkotók nem mély gondolatokat akarnak ébreszteni, egyszerűen szórakoztatni szeretnék a közönséget!

A film főszereplője, a huszonkét éves Labancz Lilla, aki szerepelt a Kisvárosban, a Tűzvonalban, Bacsó Péter Majdnem szűz című filmjében, és ami talán a legemlékezetesebb, a Barátok Köztben, Léna néven.  A szülők és tanárok alakítói között olyan nagy neveket találunk, mint Rékasi Károly, Oberfrank Pál, Incze Ildikó, Reviczky Gábor, Bánfalvy Ágnes. De a szereposztáson túl a stábban is akad néhány ismertebb név! A forgatókönyv társszerzője a VIVA TV-ből ismert Steiner Kristóf, aki egy mellékszerepet is eljátszik a filmben, valamint az ismert modell, Debreczeni Zita, aki werkfotósként debütál az Álom.net-ben.

A film sztorija: A gimi utolsó évei. Hát igen! Szerelem, barátság és rivalizálás... dolgok, amik egy tinédzser életéből nem maradhatnak ki. Regina az iskola egyik legnépszerűbb, legaktívabb tanulója, aki nem mellékesen csinos és gazdag. Magyarországon elsőként megalapítja iskolája pompon-csapatát. Mi ez, ha nem egy Hollywood-i álom? Ám egy nap villámcsapásként éri a hír, hogy egy titokzatos e-mailre hivatkozva eltanácsolják őt az iskolából. Az új iskola új barátokat, új kalandokat és persze új gondokat jelent: mit csinál egy pompon csapatkapitány egy konzervatív iskolában, ahol ő egy kívülről jött idegen, akit eleinte mindenki csak távolságtartóan szemlél? A filmet április 16-án mutatják be.

Az Álom.net könnyed mozi szerelemről, zenéről, szexi lányokról és helyes fiukról, barátságról, álmokról és titkokról...

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: