2017-06-15 13:04:32• hírek • (x)

Visszatér a Canarro a Yoda Yoga Fun&Grill Terrace-ra

Június 17-én 21 órai kezdettel koncerteznek a Petei úti Mol benzinkút szomszédságában található roncs-teraszon.

Néhány héttel ezelőtt már fantasztikus hangulatú koncertet adtak a Yoda Yoga teraszon a magyarországi Canarro együttes tagjai, most pedig ismét visszatérnek, a repertoárjukban szereplő a tradicionális gipsy jazz, másnéven a manouche swing köré épülő különleges zenei produkciójukkal. Így ha lemaradtál  az előző koncertről, most bepótolhatod a kihagyott élményt. Ha pedig ott voltál az előzőn, akkor meg azért leszel ott június 17-én este ismét a Yoda Yoga Fun&Grill Terrace-on.

Na meg azért, mert aki egyszer is belekóstolt a szatmárnémeti roncs-terasz pezsgő hangulatába, az nagy valószínűséggel minden hétvégén vagy akár hétköznap visszavágyik oda. Az embert magával ragadja a fényfűzérek színes csillogása, a félbe vágott, alkalmanként még működőképes autókból kialakított szeparék, a jó zenék és a jó kaják - mert a menüben igazán izgalmas ételek szerepelnek, mint például a lángostésztában kisütött borjú, azaz a bomburger, vagy a burgonyával vagy gombával tálalt sejtéstarja, a porky pig, esetleg a borjú vagy csirke fajitas különleges salátával, avocadóval, sajttal tortillában tálalt csirke vagy borjú, netán a vajban sült, mozarellával, salátával tálalt fly away.

A Yoda Yoga Fun&Grill Terrace a Fehérgyarmati (Aurel Vlaicu) utca 107/a. szám alatt található, a Mol benzinkút mögött. Asztalt foglalni a terasz Facebook-oldalán, illetve a 0741032007-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: