2017. szeptember. 23., szombat
Névnap:
2013-03-01 10:17:26• hírek • Blikk.hu

Visszatér Stohl az X-Faktorba

Stohl Andrást akarja az RTL Klub az ősszel újra induló X-Faktor műsorvezetőjének! Lapunk értesülései szerint már folynak a tárgyalások a csatorna berkein belül arról, hogy Ördög Nóra helyét Stohl András veszi majd át a nagy sikerű tehetségkutatóban.

Mivel Nóra hivatalosan is bejelentette az RTL Klub tavaszi sajtótájékoztatóján, hogy visszavonul a képernyőről, és csak a rég várt anyaságra szeretne koncentrálni, megindultak a találgatások, vajon kik közül válogat majd a csatorna, aki megállja a helyét Ördög Nóra után. Sebestyén Balázs és Lilu mellett több híresség is szóba került, ám nagy titkolózás övezte az új műsorvezető kilétét. Úgy tűnik, hamarosan vége a latolgatásnak, mert a csatorna döntött, és maradt az eredeti tervénél.

Hiszen 2010-ben, az X-Faktor indulásakor is Stohl Andrást akarták műsorvezetőnek, ám a színész karrierjét kettétörte az a súlyos közlekedési baleset, amelyet ittasan és bedrogozva okozott; ezek után magától mondott le a műsorról.

- Az X-Faktort nem vezethetem, ilyen mentalitással nem oktathatok fiatalokat. Nincs más lehetőség, csak hogy bocsánatot kérjek azoktól, akik hittek bennem, és a tettemre igazából nincs mentség - vallotta a színész a baleset után, mielőtt börtönbe vonult.

Stohlnak egyébként jól jönne a lehetőség, mert amióta a börtönből szabadult, több fórumon is elmondta, hogy nem megy neki olyan jól a szekér, és nem tehet már meggondolatlan anyagi lépéseket. - Nagyon élvezném, ha lenne még lehetőségem a tévézésre - mesélte Stohl Lovász László Lakástalkshow című műsorában tavaly év végén.

- Az biztos, hogy nagyon megváltoztatta az életemet, amikor képernyőre kerültem, és már nem csak színész voltam. Most nem olyan egyszerű az életem, nem úgy kelek fel, hogy tudom, mi a dolgom.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: