2013-11-11 09:34:08• hírek • Blikk.hu

Visszatér Orsi a Barátok köztbe

Régi ismerős tér vissza hétfő este a Mátyás király térre.

A Lóránt Kriszta által megformált Ferenczi Orsi doktornő, több mint két évvel ezelőtt költözött Ausztráliába, hogy szerelmével, Márkkal ott kezdjenek új életet. Orsi most hazalátogat a Fekete családhoz, érkezése pedig felkavarja Alíz, Szabi, Luca és Bözsi mama életét.

- Nagyon jó érzés volt újra a Barátok közt csapatával forgatni. Bár bevallom, tartottam attól, hogy a sok új szereplő között némiképp idegen leszek. Kicsit konzervatív vagyok, nem tudtam, hogyan fogadom majd az új helyzetet, de szerencsére szinte azonnal sikerült megtalálni a közös hangot és a közös munka is jól ment - mondta a Blikknek Lóránt Kriszta.

Karaktere visszatérésével az a kérdés is felmerül, ez vajon milyen hatással lesz majd Lacira, hiszen amikor Orsi úgy döntött, búcsút int Magyarországnak, Lacit nagyon mélyen érintette, hogy egykori felesége egy másik, ráadásul nála jóval fiatalabb férfivel kezd új életet.

Orsi és Kriszta élete egyébként az elmúlt két évben hasonlóan telt, hiszen a színésznő is leginkább Magyarország határain kívül töltötte az idejét.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: