2011-02-01 13:17:42• hírek • Blikk

Visszalépett Stohl a Csillag születiktől

Meglepő fordulat a Csillag születik háza táján: Stohl András (43) nem vállalja a tehetségkutató műsorvezetését!

A színész ugyanis úgy gondolja, a súlyos testi sértést okozó ittas vezetés miatt március 31-ére kiírt tárgyalás környékén nem illik elvállalni egy tehetséges fiatalokról szóló műsor vezetését. Pedig elválaszthatatlannak tűnt az Ördög Nóra-Stohl András páros a Csillag születikben, két szériát is lenyomtak már együtt.

- Nem az a kérdés, hogy vezethetem vagy nem vezethetem, hanem március 31-én lesz a tárgyalásom, ahol majdnem biztos, hogy ítélet is fog születni. Ami azt jelenti, hogy megint egy irtózatos médiafelhajtás lesz körülöttem, gondolom, hogy a bulvársajtó ismét szét fogja tépni ezt a témát. Viszont a műsor is ebben az időszakban kezdődik. És én azt gondolom, hogy nem összeegyeztethető, hogy egy ilyen típusú műsor, ami fiatal tehetségeket keres, vagy egyáltalán tehetségeket keres, az ne arról szóljon, hogy ki miben milyen ügyes vagy ki miben milyen tehetséges. Hanem arról, hogy mondjuk a műsorvezetőnek a bírósági ügye milyen stádiumban tart - magyarázta meg döntését a Fókuszban Stohl András.

- Én úgy gondolom, hogy nem etikus és nincs jó üzenete annak, ha az életemnek ebben az időszakában ezt a műsort vezetem.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Nem vesz részt a tehetségkutató vezetésében
Nem vesz részt a tehetségkutató vezetésében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: