2019-12-26 16:43:01• hírek • Bede Emőke

Visszaeső bűnöző fosztott ki egy játéktermet Szatmárnémetiben

Nem mindennapi tettre vetemedett egy férfi december 24-én, a délutáni órákban: azt követően, hogy megtámadta az egyik szatmári játékterem alkalmazottját, kifosztotta a helyiséget.

Elsődleges információink szerint a 40 év körüli férfi először bement a játékterembe, majd első körben a mellékhelyiséget kereste fel. Onnan kifelé jövet kiszúrta, hogy az alkalmazott épp háttal áll neki, ezt kihasználva hajánál fogva ragadta meg a nőt, majd nekilökte a bárpultnak. Ezt követően egyszerűen kitépte a helyéről a kasszagépet, majd az alig 80 lejnyi bevétellel eliszkolt. A lokál alkalmazottja ugyan megpróbálta feltartóztatni, de a férfival szemben a nőnek vajmi kevés esélye volt. Szerencsére a rendőrség sokkal eredményesebbnek bizonyult, ugyanis rekordidőn belül sikerült kézre keríteni az elkövetőt. A csak H. C. monogrammal illetett férfitől egyébként nem idegen a hasonló magatartás, úgy tudni ugyanis, hogy közel két évvel ezelőtt egy Eötvös utcai patikát is kirabolt. 


Mivel a férfi egyértelműen nem ma kezdte a bűnözést, ezért a bíróság jobbnak látta, ha előzetes letartóztatásba helyezi a férfit. A törvényszék kategorikusan elutasította az ügyvéd azon kérését, hogy H. C. kerüljön háziőrizetbe, ehelyett a bírói döntés értelmében a férfi rablás miatt január 23-ig egészen biztosan rácsok mögött marad.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: