2007-03-28 17:52:47• hírek • Tamás Jakab

A tavaszi fáradtság ellenszere

 Helyreállítja a bélflórát, ezáltal tökéletesedik a szervezet öntisztító mechanizmusa.

Ahogy egyre közeledik a tavasz, mi egyre fáradtabbnak, levertebbnek érezzük magunkat. Munkabírásunk egyre csökken, ingerlékenyebbek és érzékenyebbek leszünk. Ez így van minden évben, és az orvosok is csak találgatni tudnak, mi lehet ennek az oka. Egyesek szerint a vitaminhiány miatt következik be, mert a nyári időszakban felhalmozott vitaminkészletet a szervezett teljesen elhasználja a tavasz elérkeztéig, és ezt kellene pótolni. Mások szerint az időjárás változások miatt alakul ki a levertségérzés, mivel a szervezett nem tud kellőképpen alkalmazkodni a gyors frontváltozásokhoz. A felsoroltakon kívül számtalan más teória létezik.

A kombucha segíthet a nemkívánatos fáradtság és levertségérzés megszüntetésében. Alaptulajdonsága, hogy helyreállítja a bélflórát, ezáltal tökéletesedik a szervezet öntisztító mechanizmusa, aminek következménye, hogy erősíti az immunrendszert, tisztítja a vért, segít a stressz oldásában, fokozza a fizikai teljesítményt. A kombuchában lévő mikroorganizmusoknak – az emberi szervezetbe kerülve – tápanyagra van szüksége, ezért az emésztés folyamán a vérből cukrot, és a máj által kiválasztott húgysavakból purint von ki. Ennek eredményeként csökken a vércukorszint, a húgysav vízoldhatóvá alakul át és könnyen kiürül a szervezetből. Máris választ kaptunk arra a kérdésre, hogy hogyan lehetséges az, hogy a kombucha fogyasztását követően élénkebbek, mozgékonyabbak leszünk.

 Búzafű kapszula

Mi a búzafű titka? A válasz erre a kérdésre nem is olyan egyszerű. Tény, hogy a búzafű a vitaminok és ásványi anyagok, enzimek és aminosavak és nem utolsósorban a klorofill valóságos kincsestára. Tapasztalatok szerint méregteleníti és táplálja a test valamennyi sejtjét. Ám a természetnek ez a vegytanilag és élettanilag tökéletes találmánya ennél többet is tud. A búzafű egyik legfőbb hatóanyaga a klorofill, mely méregtelenít, regenerál, véd a környezeti ártalmak, a rákkeltő anyagok ellen. Lassítja az öregedést, valósággal megfiatalít.Ahogy Ann Wigmore, a búzafű kiváló szakértője magyarul is megjelent könyvében írja, nem számít, ha valaki “krónikus kimerültségben, valamilyen gyulladásban vagy fekélyben szenved, vagy akár olyan komolyabb betegségben, mint a rák, a hétnapos búzahajtásból kivont klorofill ott is tud segíteni, ahol más gyógymódok csődöt mondtak”.

 Kombucha koncentrátum búzafűvel

Az élő tápanyagok fogyasztása szinte teljes egészében hiányzik jelenlegi táplálkozási szokásainkból. A búzafüves Kombucha hordozza az élő nap energiáját a klorofillban.
A búzafüves kombucha együttesen takarítja ki a szervezetből a savas anyagcsere- és bomlástermékeket. A búzafűnek magas kalcium, magnézium és kálium tartalma van. 17 féle aminosav és több száz féle enzim tárháza a készítmény. A búzafű magas klorofill tartalma segíti a jobb vérkeringést, a sejtek és a szövetek jobb oxigénellátottságát, regenerálja a májat és erős antioxidáns. Vitalizáló, hölgyek és urak számára egyaránt.

 Tönkölybúzafű tabletta

A tönkölybúzafű a nyomelemek és enzimek tucatjait, a vitaminok és az ásványi anyagok teljes skáláját tartalmazza, klorofill tartalma szinte egyedülálló. A tönkölybúzafű egyszerre méregtelenít és növeli energiaszintünket. Kiváló vitaminforrás, vitalizáló, aktiválja szervezetünk energiaforrásait. A tönkölybúzafű szintén kitakarítja szervezetünkből a savas anyagcsere- és bomlástermékeket, emellett aktiválja szervezetünk energiaforrásait. A búzafűben minden megvan, amit a szervezetünk kíván. Aki fogyasztja, tele lesz erővel és energiával, testileg és lelkileg frissnek érzi magát. Már két hét után tapasztalja, hogy a mérgek távoznak a szervezetéből és erősödik az immunrendszere. A búzafű egyszerre méregtelenít és – a táplálkozási hiányosságok pótlásával – növeli az energiaszintünket. További előnye, hogy az ember kevesebb alvás után is kipihenten ébred.
 
(x) 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: