2019-02-12 06:07:51• hírek • Szatmár.ro

Virágzik Romániában a plasztikaisebészet-turizmus

A francia TF1 televíziós csatorna adott le egy riportot a romániai plasztikai sebészet sztárjairól és az egész Európából érkező páciensekről.

Románia lassan, de biztosan a legkeresettebb turisztikai célponttá válik – azok körében, akik hajat ültetnének be, csinosítanák orrukat vagy éppen nagyobb keblekre vágynak. A TF1 tévé riportja rámutat: a sok magánklinika, az alacsony árak és a jól felkészült plasztikai sebészek páciensek ezreit vonzzák évente Romániába.
 

A riporterek be is mutatnak egy hölgyet, aki ezer eurót fizetett a számára szebb mellekért Temesváron – az ár pedig sokkal alacsonyabb, mint az Franciaországban lett volna. Az árak 40-70 százalékkal alacsonyabbak Romániában, mint náluk, odahaza.
 

Az adásban bemutattak egy sebészt, aki Toulouse-ban tanult és a páciensei 70 százalékban külföldiek. Egy másik plasztikai sebész már három bukaresti magánklinikával büszkélkedik. A riport azt követően készült, hogy lebukott egy nyolc osztályt végzett olasz férfi, aki hamis iratokkal plasztikai sebészként tevékenykedett egy ideig Romániában.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: