2018-03-25 07:17:11• hírek • Oszkó Viktória

Virágvasárnapi jótékonysági koncert Mága Zoltánnal

Március 25-én, virágvasárnap délután 17.00 órától veszi kezdetét Mága Zoltánnak, a szeretet hegedűsének jótékonysági hangversenye a Németi református templomban.

A szervezők minden érdeklődőt arra kérnek, hogy 16.15 és 16.55 óra között foglalják el helyeiket, ezzel is segítve az előadás zavartalan lebonyolítását. Az említett időpontnál hamarabb érkező vendégeknek várniuk kell, tehnikai okok miatt nem tudják őket hamarabb beengedni a rendezvény helyszínére.


A templom befogadóképessége ugyan véges, de a templomkertben padokkal és kivetítővel várnak mindenkit. A rendezvényre a belépés ingyenes, nincs kötelezően fizetendő belépő, ellenben arra kérnek a szervezők mindenkit, hogy vagy egy belépőjegy árával, vagy egy akkora összeggel, amit megengedhetnek maguknak, támogassák a kezdeményezést és azokat az embereket, akikért az eseményt szervezik.


Az adományokat a koncert helyszínén kihelyezett urnákba lehet majd elhelyezni. Mága Zoltán a jótékonysági koncerten összegyűlt adomány egy részét a Gyöngyszem Egyesületnek ajánlja fel, amely az összeggel közösségünk egy ismert és szeretett hölgy tagjának gyógyulásában segít majd.


A másik részét a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet Szent József Rehabilitációs Központja kapja, amely atipikusan fejlődő, fejlődési zavart mutató vagy fogyatékossággal élő, 0-7 éves korú gyermekek számára biztosít komplex koragyermekkori intervenciós szolgáltatásokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: