2008-10-21 14:39:59• hírek • Szatmár.ro

Brüsszeli munkalátogatás

Sógor Csaba RMDSZ-es EP képviselő meghívására egy 37 tagú küldöttség látogatott Európa fővárosába, Brüsszelbe az elmúlt napokban.

A háromnapos látogatás során a Románia különböző településeiről érkezett meghívottak betekintést nyerhettek az Európai Parlament működésének részleteibe, közelebbről is megismerkedhettek az Unió ezen fontos döntéshozó intézményével.

A brüsszeli kormányzati negyedben található Európa Parlament épületében megtartott előadásokon az EP működéséről, a sajtóval való kommunikációról hallhattak hasznos információkat a résztvevők.

Sógor Csaba EP képviselő bemutatta a romániai küldöttség résztvevőinek az Európai Parlament legfontosabb helyszíneit, a gyűlésteremben elidőzve a képviselői munka kulisszatitkaiba is beavatta az érdeklődőket.

Szatmár megyét Nagy Szabolcs, Sógor Csaba Szatmár megyei megbízott munkatársa képviselte a munkalátogatáson. A brüsszeli élményekkel kapcsolatban elmondta, hogy egy rendkívül jól megszervezett munkalátogatáson vehettek részt mindazok, akik kilátogattak Európa fővárosába.

„Sógor Csaba kabinetjének tagjai olyan programot állítottak össze, amely révén a Brüsszelben eltöltött néhány nap is elegendő volt ahhoz, hogy jobban megértsük az Európai Unió ezen irányító szervének működését. A színvonalas előadásokon túl hasznos volt az ismerkedés a város hangulatával is." - magyarázta Nagy Szabolcs.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: