2011-02-15 19:57:19• hírek • Póti Orsolya

Zenével telt meg a díszterem

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola kedd este zenés előadással ünnepelte meg a Valentin napot. A rendezvény keretében Szodoray-Parádi Hajnalka tanárnőt köszöntötték 65-ik születésnapja alkalmából.

Mint minden fontosabb ünnep alkalmából, úgy most, a szerelmesek napja alkalmából is zenés előadással ünnepeltek a Művészeti Iskola diákjai és tanárai. A rendezvényen nem csak a diákok, hanem a tanárok is megmutatták tehetségüket. A zenés összeállítás rendkívül sikeresnek bizonyult: a közönség tapsviharral jutalmazta az előadókat.

A rendezvényt Ciolte Iulia és Koncz Kriszta nyitotta a „Kék Duna keringő"-vel, őket követte Kovács Ádám egy Bródi János dallal. Jepure Julia egy Leona Lewis dalt adott elő, majd Lepedüs Erzsébet, Budean M. Judit tanítványa ült a zongorához.

Geszti Tímea, Lesznai Anna „Szerelmes varázs" című versét adta elő, ezt követően pedig Matecsa Andrea a „Für Elise"-t játszotta. Csomai Bernadette és Csomai Cecilia egy Boccherini menüettel szórakoztatták a közönséget, Onet Bianca pedig egy Whitney Houston dalt adott elő.

A Valentin napi műsor keretében az iskola tanári kara, Adrian Stef megyei tanácsi alelnök és Gergely Csaba, a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesületének elnöke Szodoray-Parádi Hajnalka tanárnőt köszöntötték 65-dik születésnapja alkalmából.

A rendezvény zárómomentuma a tanároké volt: Marius Boros és Bodea Carina előadásában Valerio Zelli „Vivo per lei" című dala csendült fel a teremben.


Kiss Ádám Bródi János-dalt játszott
Kiss Ádám Bródi János-dalt játszott


Lepedüs Erzsébet Bartók Gyerekdalait adta elő
Lepedüs Erzsébet Bartók Gyerekdalait adta elő


Szodoray-Parádi Hajnalka tanárnőt köszöntötték születésnapja alkalmából
Szodoray-Parádi Hajnalka tanárnőt köszöntötték születésnapja alkalmából


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: