2009-04-01 10:36:17• hírek • Szatmár.ro

Mondja el virágcsokorral

Mi mással fejezhetnénk ki érzelmeinket a legjobban, ha nem egy csodaszép virágcsokorral. Legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról vagy csak egy egyszerű figyelmességről, egy illatozó virágköltemény minden rendkívüli alkalom során megfelelő hatást kelt.

A Molnár Virágüzlet nem csak forgalmaz, hanem megrendelés esetén ki is szállítja a virágokat. Készletében minden ízlésnek és igénynek megfelelő virágfajta megtalálható. Akár egy szál virágra van szüksége, hogy meglepje kedvesét, akár hatalmas virágcsodákra vágyik esküvője alkalmából, a Molnár Virágüzletre mindig számíthat.

Kínálata közt cserepes virágok, egynyári futó és álló virágok, évelő futó és álló virágok, kertvirágok, mű és élőnövényből készülő koszorúk, valamint különleges fali és asztali díszek is megtalálhatók. Ha Ön valódi növénykedvelő, s szívesen gondoz különféle palántákat, a Molnár Virágüzletben olyan tápokat és növesztőszereket is vásárolhat, amelyek hozzájárulnak a virágok egészséges fejlődéséhez.

A Molnár Virágüzlet árai nagyobb rendelések során megegyezés alapján alakulnak, így akár nőnapkor, húsvétkor, ballagási alkalmakkor, vagy esküvő során is komoly összegeket takaríthat meg.

Keresse a Molnár Virágüzleteket a Wolfenbuttel utca 41 és 54 szám alatt (Kis Piac mellett) , vagy hívja a 0746 421 132-es telefonszámot,  webes elérhetőség: www.molnarvirag.lapunk.hu.

A Molnár Virágüzlet megrendelés esetén ki is szállítja a virágokat.

Készletében minden ízlésnek és igénynek megfelelő virágfajta megtalálható.

A Molnár Virágüzlet árai nagyobb rendelések során megegyezés alapján alakulnak

Molnár Virágüzletben olyan tápokat és növesztőszereket is vásárolhat, amelyek hozzájárulnak a virágok egészséges fejlődéséhez.

A Molnár Virágüzlet esküvői virágcsokrokat is készít.

Keresse a Molnár Virágüzleteket a Wolfenbuttel utca 41 és 54 szám alatt (Kis Piac mellett)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: