2009-05-10 12:18:35• hírek • Parajdi Andrea

Virágcsokrot kedvezményesen

Ballagó osztályok számára nagyszerű kedvezményeket kínál a Molnár Virágüzlet.

Ahogyan életünk fontosabb eseményeinél, úgy az iskolai ballagásoknál is elképzelhetetlen virágcsokrok nélkül ünnepelni, a legszebb virágköltemények jelképezik a mögöttünk lévő sikereket, s a ránk váró újdonságokat.

Ilyenkor az osztálytermek feldíszítése, a szalagok beszerzése, a tanároknak, osztályfőnőknek és igazgatónak köszönetképpen szolgáló virágcsokrok kiválasztása mind-mind nehéz feladatot, s anyagilag is komoly megterhelést jelent a VIII-os, XII-es és az egyetemi ballagó osztályok számára.

A Molnár Virágüzlet minden búcsúzó osztálynak segítségére próbál lenni, nagyobb mennyiségek vásárlásakor kedvezményesen kínálja virágcsokrait, s teremdíszítést is vállal.

Tíz virágcsokor vásárlása esetén egy csokort ajándékba adnak, nagyobb virágcsokrokat pedig 10%-os árengedménnyel lehet beszerezni. Ha egy egész osztály a Molnár Virágüzlettől rendeli meg a kitűző szalagokat, szintén 10%-os kedvezményt biztosítanak.

Ezek mellett elérhető áron vállalják osztálytermek, és bankettek báltermeinek igényes feldíszítését. A telefonos megrendeléseket a Molnár Virágüzlet ingyen szállítja ki a kívánt helyszínre.

Keresse a Molnár Virágüzleteket a Wolfenbuttel utca 41 és 54 szám alatt (Kis Piac mellett) , vagy hívja a 0746 421 132-es telefonszámot.

Ballagó osztályok számára nagyszerű akciókat kínál a Molnár Virágüzlet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: