2020-03-30 16:38:40• hírek • Bede Emőke

Villanypózna állította meg a rendőrök elől menekülő férfit

Nem mindennapi baleset helyszíne volt vasárnap délután a Szatmár megyei Józsefháza, egy rendőri igazoltatás elől menekülő fiatalember ugyanis balesetet szenvedett.

Az esetre az említett napon, 17 óra körül került sor. Mint megtudtuk, a közlekedési rendőrök rutinellenrőzés céljából állították volna félre a személyautót, ám annak sofőrje, ahelyett hogy az út szélére húzódott volna, sebesen letért egy mellékútra. Ott azonban váratlanul elvesztette irányítását a jármű felett, és belecsapódott egy, az út mentén álló villanyoszlopba, komoly anyagi kárt okozva ezzel a kocsiban. Bármennyire is szerette volna, a férfi nem kerülhette el a számonkérést, mely végül fényt derített rá, hogy az illető egyetlen járműkategóriában sem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Ugyanakkor megfújta a szondát is, mely 0,07 mg/l értéket mutatott. A férfi ellen a rendőrség jogosítvány nélkül vezetés miatt indított büntetőjogi eljárást.
 

E balesettel egy napon Szaniszló területén ittas sofőrre bukkantak a mezőpetri rendőrök. A nagybányai, 24 éves fiatalember azonban a helyszínen kategorikusan elutasította, hogy megfújja a szondát, melynek okán a rendőrség emberei a legközelebbi kórházi egységbe szállították, hogy vérmintát vegyenek tőle. A sofőr ez ellen is hevesen tiltakozott, így a rendőrség büntetőjogi eljárást indított ellene mintaadás megtagadásának bűntette miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: