2013-07-07 10:24:50• hírek • Blikk.hu

Elmarad Vajnáék esküvője

Andy Vajna meggondolta magát! A világhírű hollywoodi producer, aki 2011 januárjától kormánybiztosként felügyeli a magyar filmipar megújulását, információnk szerint mégsem veszi feleségül augusztusban a barátnőjét.

Palácsik Tímeával két és fél éve ismerkedett össze, és baráti viszonyuk lassan alakult át különös párkapcsolattá. Ölelkezni, csókolózni még senki nem látta őket, de előszeretettel időznek egymás társaságában különféle hazai és külföldi rendezvényeken, és többször nyaraltak együtt a világ legszebb üdülőhelyein. Barátságuk a régi, de úgy tűnik, Palácsik nem lesz Vajna Tímea. De mi történt?

- Timinek egyszerre van szüksége támaszra és szabadságra. De mostanra Andy is belátta, hogy ha mind a kettőt megadja neki, akkor szépen lassan közszereplőként nevetségessé válik.  Ahogy májusban nem volt, úgy augusztusban sem lesz esküvő, sem Amerikában, sem Magyarországon. A közös barátaik sem kaptak meghívót, pedig itt lenne az ideje - mondta a pár egyik neve elhallgatását kérő ismerőse, arra utalva, hogy májusban felröppent a hír, az amerikai állampolgárságú Vajna összeköti az életét a bájos modellel.

Andy és Tímea egy rendezvényen ismerkedtek meg, és 2010 szilveszterének estéjén mutatkoztak először együtt egy buliban. Két hónappal később közösen mentek a berlini filmfesztiválra, de a Terminátor-filmek producere csak tavaly nyáron ismerte el, hogy szereti Tímeát. Ezzel a meglepően őszinte vallomással rácáfolt arra a vélekedésre, hogy csak tetszelegni akar a nagyvilági nőcsábász szerepében. Andy Vajnát korábban gyengéd szálak fűzték a színésznő Dobó Katához, és a modell Tóth Évához, de egyikük esetében sem beszélt nyíltan az érzelmeiről.

A teljes terjedelmű cikk itt olvahsató.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: