2013-08-20 08:53:21• hírek • Blikk.hu

Világsztárok előtt mondta ki az igent Vajna

Most már semmi és senki nem állhat a boldogságuk útjába: magyar idő szerint hétfőn hajnali három órakor örök hűséget fogadott egymásnak Kaliforniában Palácsik Tímea és Andy Vajna.

Noha – mint azt a Vasárnapi Blikk megírta – legközelebbi barátnői az utolsó pillanatig próbálták lebeszélni a lányt a nászról, Tímea inkább a szívére hallgatott, és igent mondott arra a bizonyos kérdésre.

A szerelmesek legboldogabb napját Antonio Banderas hollywoodi villájában tartották a legnagyobb luxusban és pompában, a nyilvánosság kizárásával. Los Angeles-i időszámítás szerint este hat órakor kezdődött a ceremónia, ahová a pár barátai mellett rengeteg világsztár is ellátogatott.

A Blikk úgy tudja, hogy Timi családja már napokkal az esküvő előtt elrepült Miskolcról Los Angelesbe, hogy végül a boldog örömapa kísérje csodaszép kislányát az oltárhoz. Timi édesanyja és a testvére, Lilla is nagyon izgatottan várta az esküvőt, és úgy tudjuk, hogy amíg az ifjú pár el nem utazik a nászútra, a család végig Los Angelesben marad vendégségben.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: