2013-07-15 13:57:34• hírek • Szatmár.ro

A fagylalt és a kávé találkozása

Amikor szóba kerülnek a tökéletes desszertek, eszünkbe jut a krémes állag és az intenzív aromák találkozása egy adag finom fagylaltban, és szinte ez minden, ami széppé teszi a szeretteinkkel eltöltött perceket.

Felmerült bennünk a kérdés: mi teheti ezt az édes kényeztetést még tökéletesebbé, és hamarosan rájöttünk erre, minden csésze elfogyasztott olyan kávé után, amelyet a Bianco Milanoban készítünk.

A prémium minőségű Vergano kávészemekből készült italok mindegyike kihangsúlyozza a kávé íz- és illatösszetevőit. A finom kávé beindítja a napot, az illata elfeledteti veled, hogy nemrég még magához húzott az ágy, napközben pedig néhány perc kikapcsolódás, vagy egy jó beszélgetés kísérője lehet.

Egy tökéletes kávé története a gondosan kiválogatott kávészemektől kezdődik, a kávéfőzés pedig az igényességen túl pedig némi szakértelmet is igénylő feladat. A Latte Art és Coffe Tasting verseny országos bajnoka, Marius Nica mutatta be nekünk lépésről lépésre a finom kávék és kávé alapú italok elkészítését, valamint bevezetett az espresso és cappucino elkészítésének apró részleteibe is.

A Caffé Vergnano egy hosszú és tekintélyes történelemmel rendelkező vállalat, melyet 1882-ben alapítottak, és az egyik legismertebb kávés céggé vált Olaszországban. Sikerének titka főleg a legjobb minőségű kávészemek aprólékos kiválasztásában, az egyéni pörkölésben és a karamellizációban rejlik.

Az autentikus receptek után készített Vergano kávékat érdemes egy adag hűsítő olasz fagylalt mellett fogyasztani, amelyet mindennap megtalálunk a szatmárnémeti Bianco Milanoban, a Korzón.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: