2015-09-23 12:45:36• hírek • Kocsis Zoltán

Világrekorder lett elképesztő teljesítményével Lewandowski!

Nehéz jelzőket találni arra a teljesítményre, amit Robert Lewandowski produkált kedd este a német élvonalbeli labdarúgóbajnokság rangadóján. A Bayern München lengyel klasszisa ugyanis egymaga öt gólt lőtt a Wolfsburg ellen, mindezt ráadásul alig 9 (!) perc alatt. Mindezzel világrekorderré lépett elő.

A futball statisztikáival foglalkozó Opta cég szerint ugyanis még soha senki nem szerzett ilyen rövid idő alatt öt gólt a profi labdarúgás világában. A Bundesliga történelmében sem. Ráadásul ezentúl Lewandowski tudhatja magáénak a német élvonal leggyorsabb mesterhármasát és mesternégyesét is. Arról nem is beszélve, hogy csereként beálló futballista még soha nem lőtt háromnál több gólt a Bundesligában.

Márpedig Lewandowski a szünetben állt be Thiago Alcantara helyet. Daniel Caligiuri góljával ekkor még a tavalyi ezüstérmes vezetett a címvédő otthonában. Hat perccel később azonban Lewa megkezdte elképesztő sorozatát.

Szeptemberben ez már a második mesterötös, ami az európai csúcslabdarúgásban született, hisz 12-én Cristiano Ronaldo is ötöt rámolt be az Espanyol kapujába. Ő a 7. percben kezdte a termelést és a 81. percben hagyta abba. A Real Madrid portugál ásza azonban a második találatát büntetőből szerezte.

Lewandowski góljait IDE kattintva nézheted meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: