2016-02-24 12:38:43• hírek • Szatmar.ro

Világmárkák a hamarosan megnyíló Shopping Plázában

Világhírű divatmárkák rendezték már be üzleteiket a szatmárnémeti Shopping Plázában, a megyeközpont legújabb bevásárlóközpontjában, amely hamarosan megnyitja kapuit a nagyközönség számára.

Radu Bud menedzser beszámolója szerint olyan világmárkák nyitják meg üzleteiket a Shopping Plázában, mint a Bossini, H&M, Leonardo, Kenvelo, Lee Cooper, PEPCO, Time Out, EDM Store, MayoChix, Festiland, de jelen lesz a távközlési óriás, a Vodafone és a mobiltelefonokra specializálódott One Mobile is. Mindemellett az új bevásárlóközpont helyet biztosít a szatmári és máramarosi vállalkozásoknak is.

Szatmárnémeti új plázája nem csak a bevásárlást igyekzik megkönnyíteni, de az egészséges életmódot is megpróbálja elérhetőbbé tenni vendégei számára! A Fitness Energy Cardio Club többek között belső medencével várja a mozogni, sportolni vágyókat, de itt folytatja tevékenységét a méltán népszerű Passion for Salsa táncklub is. Természetesen nem maradhat el a minőségi szórakozás sem, a pláza üzemeltetői ezért már aláírták a szerződést a Cinema One mozival.

A plázában két kávézó garantálja, hogy kellemes beszélgetős perceket tölthess barátaiddal, ismerőseiddel és természetesen senkinek sem kell majd üres gyomorral távoznia.

Ami szintén nagyon fontos, hogy az alagsorban hatalmas parkoló áll az autóval érkező vendégek rendelkezésére.

„Jelen pillanatban a mintegy 12.500 négyzetméteres terület 90%-a már foglalt és valósnak tűnik a reményünk, hogy az üzletnyitásig valamennyi területet belakják partnereink", jelentette ki Radu Bud.

A szatmárnémeti Shopping Pláza március 3-án, csütörtök délben nyitja meg kapuit. Ekkor valamennyi üzlet készen áll majd a vásárlók fogadására. Aki nem tudná, a Shopping Pláza a Golescu utcán, a Golescu-híd és a Nagypiac közvetlen közelében található, Szatmárnémetiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: