2014-11-06 20:21:48• hírek • Szatmár.ro

Törpöket avattak a Hám Jánosban

A hagyományoknak megfelelően a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum hatodikos diákjai Törpavatót szerveztek az ötödikeseknek. Ezen a kicsik tánccal, énekkel és nevettető jelenetekkel mutatkoztak be a nagyobbaknak és a szülőknek, majd villámkérdések és ügyességi feladatok következtek.

A tavalyi törpök, Anderco Judit osztálya szervezte az idei Törpavatót csütörtök délután a Hám jános Római Katolikus Teológiai Líceum épületének dísztermében. A Törpavatót azóta szervezik meg a Hám Jánosban, amióta általános iskolás osztályok is működnek a tanintézményben.

Harminc törpöt, Dicső Anikó osztályának tagjait köszöntötték ezzel a rendezvénnyel, akik tánccal és vidám jelenetekkel mutatkoztak be a szülőknek, tanároknak és nagyobb iskolatársaknak. A lányok a Pharrell Williams Happy című slágerére táncoltak, néhány fiú break-tánc bemutatót tartott. Az ötödikesek közül néhányan viccekkel tarkított vidám jelenetet is bemutattak, a törpök műsorát pedig egy közösen elénekelt dal zárta.

Ezt követte a hatodikosok által szervezett kvízjáték és ügyességi vetélkedő: villámkérdésekre kellett a kisebbek válaszoljanak, majd volt táncolás lufival a párok között, gumimaci-szállítás szívószál segítségével és spagettis-szívószálas feladat is. A rendezvény közös bulival végződött.

Törpavatót tartottak a Hám Jánosban

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: