2005-07-30 12:11:17• hírek • Szatmár.ro

Világbajnokok a lányok!

20050730g1.jpgTizenegy év után ismét világbajnok a magyar női vizilabda válogatott!

 

Parádés játék - világbajnoki cím. Röviden ennyivel jellemezhetnénk a tegnapi női vizilabda VB-finálét. Persze ennél sokkal, de sokkal több történt a medencében, Montrealban.

De nézzük, mi is történt? Az első negyedben tapogatózva kezdtek a csapatok, ennek megfelelően alakult az eredmény is (2-2). A második játékrészben aztán elszabadultak a magyar lányok, s 5-1-re hozták ezt a negyedet. Ekkor már azt hittük, nem lehet baj, mienk a mérkőzés. Nem így történt: a címvédő amerikai lányok felálltak, és a mérkőzés végére kiegyenlítettek (7-7).

A hosszabbítést, az idegek harcát mi bírtuk jobban, hála többek között Horváth Patrícia parádés védéseinek, a mindössze 17 éves Tomaskovicsnak és persze a rutinos Drávucz Ritának (képünkön).

Végeredmény: Magyarország - USA 10-7 (2-2, 5-1, 0-1, 0-3, 1-0, 2-0). Gólszerzők: Tomaskovics 3, Drávucz 2, Pelle 2, Valkay, Kisteleki, Stieber.

A VILÁGBAJNOK CSAPAT TAGJAI: Horváth Patrícia, Serfőző Krisztina, Kisteleki Dóra, Stieber Mercédesz, Tomaskovics Eszter, Pelle Anikó, Drávucz Rita, Zantleitner Krisztina, Valkay Ágnes, Brávik Fruzsina, Benkő Tímea, Takács Orsolya, Tóth I. Andrea.

SZÉP VOLT LÁNYOK!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: