2010-08-02 15:21:19• hírek • Póti Orsolya

Hamarosan startol a Backerei Fastus Viking MotoParty

Izgalmas vetélkedőkkel, óriási bulikkal és nagy meglepetésekkel várja a Viking Motorosklub a szórakozni vágyókat Mezőpetriben. A három napon át zajló motoros buliból  idén sem maradhatnak ki a szép lányok, hideg sörök és a jobbnál jobb koncertek.

Már csak néhány nap, és kezdetét veszi Észak-Erdély egyik legjobb motorosbulija, a Backerei Fastus Viking Motoparty. A motorosklub tagjai immár hatodik alkalommal szervezik meg a találkozót, mely idén is fergeteges bulival, jó koncertekkel és sok sok meglepetéssel várja a szórakozni vágyókat Mezőpetribe. A tavalyi motorostalálkozó több mint négyezer érdeklődőt csalt ki egy kis szórakozásra, melyből körülbelül ezren érkeztek motoron.

A motorosok idén is benevezhetnek a különböző motorosvetélkedőkre, a lassúsági versenyre és a motorszépségversenyre is. Ezenkívül még számos izgalmas vetélkedő vár az oda látogatókra. Lesz baltadobálás, iszapbirkózás, sörivóverseny, kötélhúzás, hordógurítás, szkander és a Szatmár.ro vizes pólóversenye sem maradhat el. Lesznek szép lányok, hideg sörök és minden ami egy igazi motorostalálkozóhoz kell.



"Szerencsére idén komolyabb szponzorokra akadtunk, akik jelentős összeggel támogatták rendezvényünket. Idén több meglepetéssel, több koncerttel és egy még színvonalasabb találkozóval várjuk  a motorosokat és a szórakozni vágyókat." - mondta el Nagy Attila, a Viking Motorosklub tagja.

A találkozó első napján a Black Diamond koncertjére bulizhat a közönség, majd a  Blues Company zenekar pajzán szövegeivel és ritmusos dalaival emeli a hangulatot. Péntek este a Terrahertz és a népszerű AB/CD együttes zenéjére tombolhatnak a résztvevők, majd szombat hajnalig tartó buli  következik a Matador együttessel. Szombat este a Crimson, a magyarországi Moby Dick zenekar, és a Wan-ted együttes koncertje zárja a találkozót.

A rendezvény egyik legnagyobb durranása a Szatmár.ro által szervezett vizespóló verseny lesz.  A legjobb vizespólós produkciót a Szatmár.ro díjazni fogja, ráadásul nem is akármivel. A legszebb mellű és legjobb mozgású hölgy egy hosszú, wellnesses kényeztetéssel színesített  hétvégét nyerhet párjával a Hajdúszoboszlói Airport Panzió felajánlásával.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket a Szatmár.ro által szervezett vizes póló versenyre, melyre  augusztus 7-én, szombaton 16 órától kerül sor.  A vizes-pólózást bevállaló lányok közül  a helyszínen jelentkező  első tíz  vehet majd részt a versenyben, és szállhat harcba a csábító főnyereményért. Jelentkezni a motorparty szervezőinél vagy a Szatmár.ro hírportál munkatársainál lehet majd.


Várjuk a jelentkezőket a versenyre
Várjuk a jelentkezőket a versenyre


A Viking Moto Partyra egy napijegy 20 lejbe kerül, viszont aki három napra vált belépőt kedvezményben részesül, azaz 50 lej ellenében vehet részt a motorosok találkozójának összes programján. A belépőjegy, illetve a bérlet ára tartalmazza a sátorozási lehetőséget is.


A VI. Vikng Motoparty  végleges programja:


Augusztus 5. Csütörtök

14.00 - Kapunyitás, sátorverés
20.00 - Black Diamond koncert
22.00 - Blues Company koncert

Augusztus 6. Péntek

14.00 - Vikingek bemutatkozása,
Motoros vetélkedők lassúsági verseny, hordógurítás, lovagi torna vetélkedők.
18.00 - Hidi Miki Streetfight bemutató
20.00 - Terrahertz
22.00 - AB/CD koncert
24.00 - hajnalig tartó buli a Matador együttessel

Augusztus 7. Szombat

14.00 - Motoros felvonulás (Mezőpetri - Nagykároly)

15.00 - motoros vetélkedők...Beer jumping, baltadobálás, ügyességi versenyek, hangerőmerés, motorszépségverseny, szkander, Szatmár.ro vizes pólóverseny.
20.00 - Crimson koncert
21.00 - Erotic Live Show
22.30 - Moby Dick koncert
00.30 - Wan-ted

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: