2011-07-01 13:09:25• hírek • Póti Orsolya

Viking Moto-Party idén is!

A szatmárnémeti Viking Motoros Klub augusztus 6-7. között hetedik alkalommal szervezi meg a Viking Moto Partyt, amelynek ezúttal is a Szatmár megyei Mezőpetri ad otthont. A szervezők ugyan a részletes programot még nem közölték, de annyit elárultak, hogy idén is óriási bulira számíthatunk.

A Szatmár megyei Mezőpetri immár negyedjére ad otthont a motorosok találkozójának, ahol idén is hatalmas bulira számíthatnak a látogatók. Amint azt a résztvevők már megszokhatták, a rendezvény egész napos programot kínál, így nem csak a motorosok találnak szórakozási lehetőséget. A tavalyi rendezvény több mint négyezer érdeklődőt csalt ki egy kis szórakozásra.

A motorosok idén is benevezhetnek a motorosvetélkedőkre, a lassúsági versenyre és a motorszépségversenyre is, de ezenkívül még számos izgalmas vetélkedő vár a kikapcsolódni vágyókra. Lesz baltadobálás, iszapbirkózás, sörivóverseny, kötélhúzás, hordógurítás, szkander és a vizes pólóverseny sem maradhat el.

Ami az esti koncerteket illeti, a közönség nem fog csalódni, hiszen több magyarországi zenekar is szerepel a fellépők listáján - tudtuk meg Nagy Attilától, a Viking Moto Club alelnökétől. A péntek és a szombat este során fellép a Knock Out, a magyarországi Rückwartz, a szintén magyarországi AB/CD, a Prison Band, a WanTed és a rendezvény állandó zenekara, a Matador sem hiányozhat.

A rendezvényre az egy napra szóló belépőjegy ára 20 lej.

 


Tavaly a Moby Dick koncertjére buliztak a motorosok
Tavaly a Moby Dick koncertjére buliztak a motorosok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: