2019-05-20 10:50:42• hírek • Bede Emőke

Vigyázz, kész, rajt: elindult a jelentkezés a Szatmári Diáknapokra!

Van egy jó hírünk: a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés június 6. és 9. között ismét megszervezi a helyi középiskolások egyik kedvenc hétvégéjét, a Szatmári Diáknapokat. És van egy még jobb: a csapatok, akik szeretnének ringbe szállni a diáknapokon, már most leadhatják jelentkezésüket. A tét pedig nem kicsi, a legjobbak ugyanis Erdély egyik legmenőbb fesztiváljára, a Vibe-ra nyernek bérleteket.

Légy Te is részese egy fantasztikus diáknapi élménynek! Ne habozz, szedj össze egy 12-14 főből álló csapatot, és jelentkezzetek a Szatmári Diáknapokra. Június 6-9. között bebizonyíthatjátok, hogy nemcsak az ügyességi és kreatív feladatokban tudtok jól teljesíteni, de csapatként is igazán jól működtök együtt – üzenik a szervezők a még vacilláló fiataloknak. Ha az egész hétvégényi szórakozás nem volna elég motiváló, akkor azt is eláruljuk, hogy a kihívások során a legjobban teljesítő csapat számára a buli pörög tovább, ugyanis a tagok egy-egy, a Vibe Fesztiválra szóló bérlettel térhetnek haza.



A jelentkezőknek nincs más dolguk, mint kitölteni az ide kattintva elérhető dokumentumot, illetve összedobni fejenként 35 lejt, melyért cserébe a pólók, a karkötők, nyakba akasztók mellett a péntek esti bulira szóló belépő is biztosítva van. És nem is akármilyen buli lesz ez, ugyanis a zenét 23 órától az egészen egyedülálló műfajt képviselő DJ Tőtöttcigi fogja szolgáltatni. A fiatalok egyik kedvenc DJ-je egy üzenetet is küldött a szatmáriaknak. Ha szeretnéd megnézni, kattints ide. Persze nem csak azok vehetnek részt a csapatösszerázó partin, akiknek csuklóján ott virít a karszalag, hanem azok is, akik csak szeretnének egy oltárit partizni, nekik azonban egy 15 lejes beugróval kell számolni.


Június 6-án tehát indul a banzáj, de addig is keresd a Rókát. Hogy miféle Rókát? Hát a diáknapok arcát, ugyanis ahol a vörös ravaszdi megjelenik, ott további információkat is találsz a programsorozatról.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: