2018-03-21 12:21:09• hírek • Szatmár.ro

Vigyázz, kész, pecsétszerzés! – Hamarosan itt az állásbörze

Április 20-át már most érdemes bekarikázni a naptárban. Álláskeresők, érdeklődők, frissen végzettek, azok, akik munkahelyet váltanának: itt a remek lehetőség, hogy egy helyen válogathassanak a különböző cégek betöltetlen pozíciói között.

A börzét a Szatmár Megyei Munkaerő-ügynökség (AJOFM) idén is Szatmárnémetiben, a Szakszervezetek Művelődési Házában szervezi. Egy-egy ilyen alkalommal több száz érdeklődő gyűlik össze az új központban, hogy információt szerezhessen a városi és környéki munkalehetőségekről, hiszen a kihelyezett standoknál a cégek és munkáltatók részletes tájékoztatóval várják azokat, akik többet szeretnének megtudni a betölteni kívánt állásokról.


Az állásbörze remek lehetőségül szolgál arra, hogy a munkavállalók a helyszínen, a kinyomtatott önéletrajzukkal, személyesen pályázzanak a nyitott pozíciókra. Az önéletrajz fél siker: a munkaadó könnyebben, gyorsabban le tudja szűrni a lényeges információkat a munkakeresőről, ráadásul egy jól megírt dokumentum már önmagában felkeltheti a cégek figyelmét.


Sokan a szociális támogatás igénylése miatt látogatnak el a helyszínre: pénz ugyanis csak akkor jár, ha időről időre pecséttel bizonyítják, minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy munkahelyet találjanak. Természetesen nem állítjuk, hogy nem keresik fel az állásbörzét olyan munkanélküliek, akik tényleg dolgozni szeretnének, de kétségtelen, hogy minden egyes alkalommal meggyűlik a szervezők és a kiállítók baja a pecséthajhászokkal. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: