2014-03-03 19:52:20• hírek • Szatmar.ro

Vidéken folytatódik a felvilágosítás

Idén februárban indult útjára az a felvilágosító kampány, melynek keretében a pedofília és a szexuális visszaélés elleni védekezés eszközeiről tartanak felvilágosító programsorozatot a szakemberek. A projekt keretében nem csak városi tanintézményekben, hanem vidéken is igyekeznek minél szélesebb körben bevonni a fiatalokat és szüleiket.

Szombaton délelőtt több mint 200 gyerek vett részt a program keretében szervezett előadáson Szatmárnémetiben, melyet Hrihorisan Felicia, a Szatmár Megyei Rendőrség felügyelője és Andrea Demeter, a projekt kezdeményezője és koordinátora tartott.

Hétfőn vidéken folytatódott a pedofíliával és szexuális zaklatással kapcsolatos felvilágosító kampány. Elsőként a csanálosi általános iskolában, majd pedig Kálmándon tartották meg bemutatóikat a szakemberek helyi diákoknak és pedagógusoknak. A felvilágosítás a témával kapcsolatos bemutató filmmel egészült ki.

A kampány további helyszíneken folytatódik, május végéig a csendőrség és a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei ismertetik a szexuális visszaélés és pedofília jeleit, megelőzésének lehetséges eszközeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: