2010-12-21 17:08:45• hírek • Szatmár.ro

Vidéken bálokra készülnek

Van olyan település, ahol már az összes helyet lefoglalták a bálozni szándékozók.

Ahelyett, hogy étteremben több száz lejt kiadjanak az ünnepi menüre, vidéken a kultúrotthonokban rendezendő szilveszteri mulatságokat választják az emberek.

Halmiban a tavaly is meghirdették a teljes ellátással megtartandó bált, azonban nem volt jelentkező a rendezvényre. Ezért most batyubált fognak rendezni a kultúrházban - azaz az enni- és innivalót mindenki maga viszi majd, ami mellett 15 lejt kell személyenként fizetni, a zenekar szolgáltatásainak a kifizetésére.

Börvelyben ugyancsak batyubál lesz - személyenként 20 lej a beléptidíj -, azonban már nemigen lehet helyet találni, olyan nagy volt az érdeklődés. Bántó Zoltán kultúrigazgató tájékoztatása értelmében lesz tombolasorsolás és két festményt is elárvereznek majd.

Kaplonyban nem a batyubálos megoldást alkalmazzák: itt továbbra is teljes ellátás jár azért a 170 lejért, amit páronként kell fizetni. A jegyek már szinte teljes egészében elkeltek. Máncz Imre és zenekara szolgáltatja majd a talpalávalót.
Mikolában második alkalommal szerveznek szilveszteri bált Kondics Zoltán kultúrigazgató elmondása értelmében.
Személyenként 100 lejbe kerül a belépés, ami még mindig méltányos a városi szórakozóhelyek által alkalmazott árhoz képest, lévén, hogy ötfogásos vacsora és korlátlan mennyiségű ital áll rendelkezésre. Jelentkezni december 25-éig lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: