2016-03-21 16:01:12• hírek • Kocsis Zoltán

Vidd és ültesd!

Rendhagyó módon igyekszik népszerűsíteni a környezet védelmének és a fák ültetésének fontosságát a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség: az erdők hava keretén belül a lakosságnak kínálják fel a lehetőséget, hogy a csemetéket elültessék!

Békéssy Erzsébet, az ügynökség igazgatója mindig különös figyelmet szentel annak, hogy az általa vezetett intézmény tevékenysége lehetőleg minél interaktívabb legyen, minél jobban bevonja a szatmáriakat.

A nemzetközi természetvédelem berkein belül a március 15. és április 15. közötti periódus az erdők hava. Ezen időszakban a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség idén közel tízezer csemetét ültet el kilenc különböző településen. Helyi iskolások, szociális jutattásban részesülők, önkéntesek ezekben is részt vesznek, szerdán viszont egy olyan lehetőség nyílik a természetbarátok előtt, amilyenre korábban nem volt példa: mindenki maga ültethet fát oda, ahová akarja. A csemetéket pedig ingyen kapja!

Az ügynökség március 23-án, szerdán 10 és 12 óra között várja az érdeklődőket a Nagypiacra. Igényei szerint ott mindeki átvehet néhány kőriscsemetét, amelyet aztán oda ültet, ahová csak akar!

Vidd és ültesd! Tégy te is az élhetőbb környezetért és ültess egy fát gyerekeink zöldebb jövőjéért!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: