2012-06-11 14:35:29• hírek • Póti Orsolya

Vidáman telt a Hám János Óvoda nyílt napja

Immár harmadik alkalommal került sor nyílt napra a szatmárnémeti Hám János Óvodában. A szombati rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat.

Június 9-én, szombaton vidám nyílt napot szervezett a német és magyar tannyelvű Hám János Óvoda. A változatos programokon a gyerekek mellett a szülők, nagyszülők és a rokonok is részt vettek, ugyanis őket is bevonták a szervezésbe. A délelőtti órákban a gyerekek és szüleik Nm. Ft. Schönberger Jenő püspökkel majd Román János plébánossal imádkozhattak együtt, majd az óvoda csoportjai mutatkoztak be egyenként vidám műsorokkal.

A nyílt nap keretében egész napos kézműves foglalkozás zajlott: a gyerekek újrahasznosítható anyagból készíthettek alkotásokat. A kézműveskedés mellett volt csokiszökőkút, ami nagy sikernek örvendett, volt tombola és szerveztek egy látványos origamikiállítást is Gébel-Schwarckopf Edina, a Hám János Iskolaközpont végzős diákjának alkotásaiból.

Közkedvelt program volt az arcfestés is, és vidám hangulatot teremtett a sok izgalmas vetélkedő, melyek közül a palacsintakenés volt az idei nyílt nap újdonsága. Erre a vetélkedőre mintegy 25 család nevezett be.

A Hám János Óvoda az idei nyílt napon befolyt összegeket a szatmárnémeti Mircea Eliade Általános Iskola hetedikes tanulójának, Rentea Alinának ajánlja, akinek egy gerincműtétre van szüksége. Az óvodát jelenleg kétszáz gyermek látogatja, akik közül majdnem százan intenek búcsút a tanév végén. Azonban az új tanévtől szinte ugyanannyi gyerek kezdi itt az ovit, ahány most készül az első osztályba.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: