2008-03-04 12:04:06• hírek • Szatmar.ro

Vidám versek versenye

Immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Vidám Versek Versmondó Versenyét.

A szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont nyolcadik alkalommal rendezi meg a vidám versek versmondó versenyét.

Az általános iskolásoknak szóló versenyre minden Szatmár megyei iskolából két jelentkezőt várnak, egy elsős vagy másodikos, illetve egy harmadikos vagy negyedikes kisdiákot, valamint az őket kísérő tanárokat. A versenyre március 29-én kerül sor, jelentkezni március 15-ig lehet.

A jelentkezők egy tréfás, fordulatokkal teli verset kell válasszanak a magyar irodalomból, amelyet minél természetesebben, könnyed gesztusokkal mókásan kell előadjanak. A kisdiákok hozzávetőlegesen három perces produkciókkal készülhetnek. Az első három helyezett értékes jutalomban részesül, az első két legjobb szavaló pedig képviseli Szatmár megyét a 2008. április 19-én, ugyancsak a Szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpontban megszervezendő országos döntőn.

Jelentkezni lehet postai úton:

Krányák Jusztina ( tel. 072-6737176)

Grup Şcolar Teologic Romano Catolic Hám János

Str. 1 Decembrie 1918 nr. 2

440010 Satu Mare,  vagy 0040-(0)261-717-180-as fax/telefonszámon, illetve a vidamvvv@yahoo.com e-mail címen. A jelentkezési lapon kérik feltüntetni a jelentkezők nevét, iskoláját, osztályát, a kísérő nevét és elérhetőségét (telefonszám, e-mail), a választott mű szerzőjét, címét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: