2013-06-06 10:00:00• hírek • Szatmár.ro

Vidám sportnapon vannak túl a kölcseysek

Szerda délután mozgalmas sportnapot tartottak a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban.

Izgalmas versenyek és önfeledt szórakozás, nevetés jellemezte a Kölcsey idei sportnapját. Az iskola termeiben és az udvaron megtartott csapat-versenyek és mérkőzések közelebb hozták egymáshoz a diákokat - kicsiket és nagyokat egyaránt -, de a diákok közvetlenebb kapcsolatot alakíthattak ki a tanárokkal is. S persze a délutáni program célja volt az is, hogy megmozgassák a számítógép előtt órákat eltöltő fiatalokat, hogy azok kedvet kapjanak a különböző sportok gyakorlásához.

A Kölcseyben úgy tűnik, van sportember bőven, nem csak a diákok, hanem a tanárok körében is. Sokan vettek részt az asztaliteniszezésen, komoly csata folyt az általános iskolások kosármeccsein - ezeken az ötödikes lányok és a nyolcadikos fiúk diadalmaskodtak. Sok nevetést és izgalmat hozott a Pöttöm staféta, melyen különböző feladatokat kellett teljesíteniük a csapatoknak.

A Sportnap keretében volt Saolin kung-fu bemutató is, és kipróbálhatták a diákok a zumbát. A legizgalmasabb pillanatokat talán a tanár-diák meccsek hozták. A focimeccsen az iskola alkalmazottai, tanárok és tanárnő-férjek mérkőztek meg a fiúk válogatottjával. A második félidő végére döntetlen lett az eredmény, ezért büntetőrúgások döntöttek és nyertek a tanárok. A tanár-véndiák csapat győzelmét hozta a kosármeccs is, itt alulmaradtak tehát a tanulók.

Kolcsey sportnap from Szatmar.ro on Vimeo.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: