2012-02-10 19:08:06• hírek • Szatmár.ro

Vidám retro-farsang a Hám Jánosban

A Hám János Római Katolikus iskolaközpont diákjai nem akármilyen farsangi bulit szerveztek idén. A téma a 60-as, 70-es és 80-as évek volt, ennek megfelelően mindenki előkotorta a szekrények mélyéről az elődök fiatalkori ruháit, és indult is a buli. Előtte azonban a X.A és a X.B osztály diákjai nevettették meg a közönséget.

Néhány órára igazi időutazónak érezhette magát az, aki betért a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont farsangi bulijára: maga a király, Elvis is jelen volt, na meg rengeteg csinos ruhácskába bújtatott lány és komoly napszemüveges, belőtt frizurájú fiú - mintha csak a Grease musicalből léptek volna elő.

Ám még mielőtt mindenki táncra perdült, egy rövid humoros előadás dobta fel a hangulatot. Az Aktív című műsort kiparodizálva idézték fel az elmúlt évtizedeket, még a Dacia 1300-as bemutatásáról is adtak hírt, sőt Elvis Presley a stúdióban adott interjút.

A táncoslábúak a Grease musicalt idézték meg, de a legnagyobb sikernek a Markos-Nádas-alapú humoros előadás örvendett - a két előadó a legendás katonás-jelenetet úgy adta elő, hogy valóban azt hihette az ember: az ifjú Markos és a fiatal Nádas keveredett valahogy az iskola farsangjára.

Retro-farsang a Hám Jánosban

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: