2010-10-22 19:15:49• hírek • Szatmár.ro

Vidám gólyabál a konviktusban

A Hám János Róma Katolikus Iskolaközpont a Szent Alajos konviktus nagytermében tartotta hagyományos gólyabálját. A két kilencedikes osztály itt mutatkozott be hivatalosan az iskola többi tanulójának, a nagyobbak pedig több humoros próbán is próbára tették a gólyák ügyességét, leleményességét.

A könnyed - a gólyák számára azért néha kicsit izzasztó - est az gólya-osztályok, Dicső Anikó IX. A osztályának és Simon Laura IX. B osztályának a bemutatkozásával vette kezdetét, majd következett is az első beavatási próbatétel. A kicsiknek karaokézniuk kellett, amit könnyen meg is oldottak. Nehezebb volt ennél az önarckép rajzolása - hátratett kezekkel, szájban az írószerrel.

Következtek aztán az egyre izzasztóbb feladatok, az A-ból Daly Attilának osztályfőnökének, Dicső Anikónak kellett szerelmet vallania, majd Kóczinger Erik feladatként Simon Laurát hódította meg. Nehezítette a feladatot, hogy udvarlás közben olyan szavakat is használni voltak kénytelenek, mint a svájci gárda, pohár, közpolitika vagy éppen Donald kacsa...

A következő megmérettetésen a diákok játszották el a tanárok szerepét, az osztályfőnökök és Kovács Béla matematika-tanár szakuknak merőben ellentétes tárgyból feleltek. Persze a tanárok is kiparodizálták a diákot, aki nem tud semmit, várták a súgást, mondták azt, ami eszükbe jutott.

A folytatásban a tanárokról meséltek, ki hogyan képzeli el osztályfőnökét harminc év múlva, majd iskola-ismereti villámkérdések és egy ügyességi feladat következett. A kiválasztott tanuló egy előre megmutatott akadálypályán kelt át, bekötött szemmel - persze a szem bekötését követően az akadályokat eltették, így meglehetősen szórakoztatóra sikerült a produkció.

A beavatási próbatételeket buli követte, ezzel ért véget az idei gólyabál.


Akadályon átkelés - akadály nélkül
Akadályon átkelés - akadály nélkül


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: