2015-11-14 08:53:20• hírek • Szatmár.ro

Vidám gólyabál a Hám Jánosban

A Szent Alajos Konviktusban tartotta gólyabálját a teológiai líceum.

A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum rendezvénye zárta a szatmárnémeti magyar középiskolák gólyabáljainak a sorát. A Szent Alajos Konviktusban a jó kedvé, a szórakozásé volt a főszerep péntek este. A hangulatot Kun Zsolt nagyváradi humorista produkciója alapozta meg, majd bemutatkozott a két kilencedikes osztály.

Az A-sok, Bara Gabriella osztályfőnök diákjai bemutatkozósa igen kreatív volt. Egy buszt "építettek", amely sorban felvette az osztály tagjait a különböző településekről és általános iskolákból - így állt össze a nagy csapat. Videón mutatta meg az osztály a tehetségét: egyéniben népdalénekes, parkouros produkciót láthattunk, csapatosan pedig egy nevettető szinkronúszó-számot adtak elő, amit az iskola dísztermében rögzítettek.

A B osztályosok, Kaitár Roxana diákjai egy fényképekből összeállított videón mutatkoztak be sorban, majd a "Hejjhó, hejjhó, gólyának lenni jó" csatakiáltással készültek a következő próbákra.

A folytatásban ugyanis a kilencedikeseket különböző megmérettetések elé állították: voltak fiúk, akik szépen és szakszerűen kellett kisminkeljék egymást, másoknak Egy perc és nyersz-szerű ügyességi feladatok jutottak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: