2014-02-28 18:47:17• hírek • Szatmár.ro

Vidám farsangi rendezvény a Züm Zümben

Jelmezverseny is volt a Züm Züm Játszóház által szervezett farsangi rendezvényen.

Már megszokhattuk, hogy Szatmárnémeti kedvenc játszóházában mindig remek a hangulat, legyen szó hétköznapról vagy vasárnapról, vagy akár egy tematikus rendezvényről. Így hát mondanunk sem kell, hogy a Grand Mall első emeletén található játszóházban pénteken a farsangi mulatságon is nagyon jól szórakoztak a gyerkőcök.

A játszóház animátorai persze mindent meg is tettek, hogy ez így legyen: lufiszőnyeg várta a gyerekeket, majd volt jelmezverseny, limbózás, szappanbuborék-eső, na meg jó zene és sütemények. A kicsik az összes játékszert birtokukba vették, csúszdáztak a légvárban, ugráltak a trambulinon, beköltöztek a kisházba és sütöttek-főztek a játékkonyhában, hogy csak párat említsünk meg a renegteg játéklehetőség közül. A jelmezversenyen kiválasztották a legötletesebb maskarát is - a tíz órás játszóház-bérletet pedig egy nyuszinak öltözött kislány nyerte meg.

A játszóház programjaival kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: