2012-02-14 10:54:41• hírek • Póti Orsolya

Vidám farsangi mulatság a Reménység Központban

Kedd délelőtt a Reménység Központban farsangi mulatságot tartottak, ahogyan azt már megszokták az előző években is. A farsangi bált vidám jelmezes felvonulás előzte meg.

A jelmezes felvonulók, teljesen azonosulni tudtak az általuk bemutatott viselettel. A farsangolók külön-külön léptek be a terembe egy-egy dalra, és majd mindannyian táncra perdültek. A bohóc krumpliorral, a tavasztündér sok-sok virággal, az apáca bibliával, a pillangó aranyszárnyakkal vonult be, de volt itt kék nefelejcs, csinos diszkókirálynő és a cigány család sem hiányozhatott.

A legidősebb jelmezes, az indián törzsfőnök volt, aki lassan betölti 90-edik életévét. Idén a Reménység Központ huszonkét idős tagja öltött jelmezt a farsangoláshoz, akik több mint egy hónapon át dolgoztak kosztümjeiken - tudtuk meg Haluer Magdolnától, a központ vezetőjétől.

Mivel a farsangi mulatság február 14-re, azaz Bálint-napjára esett, ezért ezt a napot is megünnepelték az idősklub tagjai. A mulatság keretében eljárták a szerelmesek táncát, amelyen körülbelül tizenöt pár vett részt.

A vidám hangulat akkor érte el a tetőfokát, amikor az elmaradhatatlan finomságokat szolgálták fel a jelenlévő nyugdíjasoknak.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: