2011-10-27 11:22:15• hírek • Póti Orsolya

Vidám Versek Versmondó Versenye

A Hám János Római Katolikus Iskolaközpont tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Vidám Versek Versmondó Versenyét, amelyre már jelentkezhetnek az V-VIII. osztályos tanulók.

A szervezők minden Szatmár megyei iskolából négy jelentkezőt várnak: egy elsős vagy másodikos, egy harmadikos vagy negyedikes kisdiákot, egy ötödikes vagy hatodikos tanulót és egy hetedikes vagy nyolcadikos diákot, valamint az őket kísérő felkészítő tanárt.

A vetélkedő neve is utal arra, hogy a jelentkezőknek egy tréfás, humoros verset kell kiválasztaniuk a magyar irodalomból. Egy-egy előadás időtartama nem haladhatja meg az elemi iskolások esetében a három percet, az általános iskolások esetében az öt percet.

A megyei döntő időpontja az általános iskolások számára november 25-ke, péntek délután 15 óra, míg az elemi osztályosoknak november 26-a, szombat délelőtt kilenc óra. Jelentkezni november 13-ig lehet a vidamvvv@yahoo.com e-mail címen.

A szervezők kérik, hogy az e-mailben közöljék a jelentkezők nevét, iskoláját, osztályát, a kísérő nevét és elérhetőségét (telefonszám, e-mail), a választott mű címét és szerzőjét.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: